Kosten

Als je bijvoorbeeld een jaar zangles hebt, betaal je 10 maanden hetzelfde bedrag. Je krijgt daarvoor 36 lessen, betaald en verspreid over 10 maanden (in juli en augustus betaal je geen lesgeld). Door het cursusjaar heen houd ik de schoolvakanties aan. Het aantal lessen per maand varieert dus!

Wekelijks
½ uur = € 118,80,- per maand (= hetzelfde als € 33,- per les)
(of 1 uur  in de 2 weken)

¾ uur = € 178,20 per maand (= € 49,50- per les)

1 uur = € 237,- per maand (= € 66,- per les)

duoles 1 uur = €  140,- per maand (=€ 38,88,- p.p. per uur)

De prijzen zijn op basis van 10 maanden les. Je kunt later instromen of eerder stoppen, maar dan geldt de losse (uur)lesprijs van€35, €52,50 en€70,-. Het kan dan zijn dat het maandtermijn ietsje hoger uitvalt (maar dat is niet veel).

Het is mogelijk losse lessen te boeken voor coaching (hiervoor geldt een minimum van een uur en dezelfde meerprijs van €70,-). Dit is vooral van toepassing voor de gevorderde (uitvoerende) zanger die af en toe wat bijscholing wil.

Vaak krijg ik de vraag: ‘hoe lang moet ik zangles nemen?’ Dat is echt helemaal aan jou. Geld en tijd zullen ongetwijfeld een belangrijke factor zijn. Maar als je vraagt ‘wat levert het meest rendement?’ dan leert de ervaring dat als je wekelijks drie kwartier les hebt, je leercurve het meest stijl is; je gaat vlugger vooruit en het beklijft beter. Maarrr… met een half uur per week of 1 keer in de twee weken een uur leer je ook goed zingen hoor!

Mijn praktijk erg wel erg vol en heb ik wachtlijsten voor bepaalde dagdelen, dus ik kan niet garanderen dat het ook ‘past.’ Toch is het altijd goed om een proefles te doen, dan kun je altijd kijken of je op de wachtlijst wil tot er wel genoeg tijd is.

Kosten van een proefles zijn tegen gereduceerd tarief: € 40,- en duurt drie kwartier.
Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Regeltjes

Het lesgeld wordt via automatische overboeking overgemaakt.
Dit dient in de 1e week van de lesmaand te worden gedaan op NL 56 INGB 0008 2341 18.

Je  lestijd is gereserveerd en kan bij afwezigheid in principe niet worden ingehaald (ik zal dat overigens wel proberen). Daarnaast heb ik een 37e week (dus na de laatste lesweek). Dat is een inhaalweek.

Ik heb twee maanden opzegtermijn dus je hoeft niet een jaar vol te maken.

Bezitters van een Gelrepas zijn welkom, neem daarover gerust even contact met me op!

 

Lees verder over ‘leesvoer’…