Muziek kan erg sfeerbepalend zijn en geeft een extra dimensie aan zowel feestelijke als droevige gelegenheden. Veel mensen stellen het dan ook op prijs een bijzondere bijeenkomst te omlijsten met Levende Muziek.

Sinds lange tijd verzorg ik muziek bij trouwplechtigheden en rouwdiensten, maar ook bij officiƫle openingen, diners, speciale gelegenheden et cetera. Ik ben zowel klassiek als populair geschoold en heb daardoor een groot en veelzijdig repertoire. Ik kan uiteraard ook aan speciale wensen voldoen. Als u graag een bepaald nummer of lied wilt horen, kan ik in overleg het programma aanpassen aan uw wensen.

Ik werk met diverse muzikanten maar kan, als u dat wilt, met orkestband zingen. Ik beschik over een eigen zanginstallatie.

De prijzen zijn marktconform.

Op grond van de vele lovende reacties die ik na onze optredens ontvang, verwacht ik een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan uw dag.

lees verder over Huwelijk…
lees verder over Begrafenis…